Monday, January 16, 2012

Gua tak kisah langsung


sekarang ni macam-macam isu timbul. isu ini lah, kisah itulah, cerita inilah... gua pun dekat office dah bernanah dengar akak-akak yang memang kaki ngumpat cerita. kadang2 yang gua baca kat paper, versi akak2 ni lagi power. giler siol.

cerita sal anuar ibrahim. gua hairan lah dol, apsal kuat sangat orang benci kat dia. pihak2 yang benci ni pun satu, nampak sangat nak perangkap dia. tapi gua tak kisah sangat lah dowh. bagi gua, anuar ni ok je. dia dihormati di negara luar tau. kalaupun dia ni gay, gua pedulik hape. ramai lagi pemimpin yang gua memang tahu PLU. alahhh, lu cuba lah tinggal kat bandar KL tu, mesti punya lu dapat banyak info. kesian gak gua dekat anwar ni, ada-ada je lah orang ngaku pernah kene fuck dengan lu ye. nasiblah.... lu kene berhenti dalam politik, baru ramai yang diam.

cerita sal azwan ali lak. gua pelik giler2 napelah pundek sorang ni asyik nak menyalak je kat laman sesawang. ni terbaru dia mcm marah2 kat datuk siti. gua hairan lah, apsal manusia mcm ni masih lagi diterima dalam industri seni. tapi gua tak kisah langsung, takat pundek mcm tu ape de hal...

lupekan lah cite2 kat atas tu. gua pun tulis tu sebab gua taktau nak tulis entry sal apa. ni gua baru balik dari lepak2 dengan member2 ST8 dekat jesselton point. gua suke je tempat ni, open space dan ada muzik kuat2. tapi, time lepak2 tadi ada gak lah satu meja sebelah gua dan member2 duduk dok borak sal citer kat atas tu. tak habis-habis. gua rasa nak bagi penampar je sekor2. kalau perlahan takpe. ni 1km boleh dengar, ape cer?!!!

esok malam gua rasa nak main bowling lah. bowling best kat centerpoint je lah.. see ya...!!

6 comments:

  1. Apa yang haram di sidi ugama fetal haram Dan harus bertaubut

    ReplyDelete
  2. Apa yang haram disown ugama fetal haram.harus bwrtaubat

    ReplyDelete
  3. Ko lupa beb..kat Jeselton Point klu hujung minggu blh cuci mata...silap2 yg duduk sebelah ko tu PLU..mcm hr tu aku lepak dgn member str8...yg duk sblh kita org tu PLU..confirm sbb asyik usha meja kitaorg..nsb baik lepak dgn member str8..klu tak mmg aku dah kenyit mata minta no phone...hahaha...adios

    ReplyDelete
  4. As Salam,
    for your info,
    Below link is my new blog,
    http://indahcumaseketika.blogspot.com

    previous blog was deleted by google.

    wassalam

    Azam of Indah Cuma Seketika

    ReplyDelete
  5. kes liwat anwar 1998 & 2008 kalah kat mahkamah..terbukti semua ni fitnah tapi sengaja tidak dibersihkan & dibiarkan cerita ni cam tu je supaya nama anwar tercemar.. selagi musuh anwar berkuasa selagi itulah nama anwar busuk kerana musuh2 terdesak nak pertahan kuasa demi anak bini dan kroni.tapi pmpin dunia lebih kenal siapa anwar..najib pmpin yahudi saja kenal dia sbb tu sanggup berdagang dgn israel dan sekat ekonomi iran.

    ReplyDelete