Wednesday, May 2, 2012

anti BERSIH pun PLU..!!


Gua memang sokong perhimpunan bersih, so lu apa nak kisah? ada nak maki aku? kalau berani cubalah... ! lu orang tau tak, gua sanggup turun KL 28 april tu semata2 gua nak join bersih kalini. dekat KK pun ade gak bersih, tapi gua tak feel lah. kalau dekat KL feel lagi, dan boleh jumpa mak ayah gua kan.

Memang bersih kali ini superb, dan ramai giler2 yang datang sokong serta join. gua pun sebenarnya takut bila dah menjelang pukul 2.00pm, orang ramai giler wa cakap lu. sampaikan gua cakap dengan member2 gua, nak cabut je, tp drg mmg dah pernah join sebelum ni. so, drg nasihatkan gua semuanya akan ok je. mmg ok pun, cuma ada pihak2 monyet yang buat provokasi sampai bersih jadi kacau bilau. cam haram je. gua taknak kupas isu kekacauan tu, tu lu org boleh tgk kat mana2 blog. lu org jgn baca blog pecacai je, baca blog dua2, baru adil dan saksama.

yg gua panas bila ada yang cakap sape sokong bersih 3.0 umpama sokong ambiga yang sokong LGBT. lu org tau apa jawapan gua? "ko yang melalak anti bersih ni pun nampak sgt gay nyer, ape cer?!" budak2 tu semua terus senyap tak jawab. asik2 nak ckp sal ambiga ambiga lgbt lgbt, lu sendiri sebahagian LGBT so jgn nak ambiga ambiga sgt lah.

pastu ada monyet2 ni cakap isu dulu elizabeth terkangkang, pastu anwar dgn betina dan menjubur, now azmin lak blowjob.. buduh giler wa cakap lu, habis yg kantoi main kat hotel masih jd menteri penting asal tu? terus senyapppppppppp mcm bisu tak ley cakap kan....

gua rasa, yang tak datang bersih lu org toksah lah nak melalak sgt bersih ni nak LGBT lah kalau lu org sendiri memang GAY bottom. sebab yg gua tgk gay bottom je yg suke melalak tak tentu hala ckp bersih ni itu ini dan tak turun sama tgk. walhal diri sendiri gay. pastu ckp sal ambiga tu kapir, dah lu sendiri rambut color pakai sleuar pendek tak ke kapir punya identiti gak tu. stop it lah... lu org kene tgk kat tuntutan bersih, jgn tgk pada ambiga, tgk marina mahathir, tgk pada isu LGBT, tgk pada isu porno bagai... lu org kene buka mata, baca dan tgk semua jenis media massa baru buat kesimpulan. itu lagi mulia wa ckp lu...

gua sokong bersih sebab itu voice yg gua rasa perlu gua pertahankan. lu lu lu org yang tak setuju, duk jauh2 jangan kacau gua... faham?!

11 comments:

  1. jom bersihkan i kt katil u ..

    ReplyDelete
  2. hahaha i tak peduli sangat pada bersih, apa yang i peduli, kemajuan malaysia... i nak malaysia maju huaaaaaaaaaa stop it lah..

    ReplyDelete
  3. aku lelaki: gua nak bersihkan lu kat katil gua? banyak lah lu..wakakaka

    kaffeebohne: gua cuma bencik dgn monyet2 yg kutuk bersih, walhal dia sendiri tak tau dia camna..tu saja..

    aku lelaki biasa: trimakasih

    ReplyDelete
  4. pukimak punya gay

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi anonymous.. lu pehal maki2 dlm blog gua? bongok lu... dah la takdo identiti.. sial lu!!

      Delete
    2. Lu muka gay bottom la..kaki isap pelir ka

      Delete
    3. Muka kaki isap pelir..mau aku jubur bontot ko sampai koyak?

      Delete
    4. Muka kaki isap pelir..mau aku jubur bontot ko sampai koyak?

      Delete
  5. pergi jilat bontot ambiga

    ReplyDelete
  6. gay laknatullah... golongan y dilaknat!!!

    ReplyDelete