Friday, September 23, 2011

kisah anak ikan

ape kabar semua? lama dah gua tak update kan. sejak gua balik KL aritu, gua rasa malas nak sentuh blog. gua just buka FB gua je kejab2, pastu gua off internet. then balik keje kat KK, gua lagilah malas buka blog. sebabnya, biasalah kalau kita baru je masuk keje dr cuti yang panjang, for sure keja memang berlambak ye tak? lu orang mesti faham lah keadaan ni, especially yang dah keje. kalau yang mmg tak keje tu gua tak tau lah nak komen kan...

ni cerita pasal anak ikan ni. gua ada kenal ngan sorang mamat under age kat FB. ekceli bukan lah under age pun, umur dia dalam 19 tahun. sekolah lagi kot, amik STPM tahun ni. budak ni comel lah. boleh pakai gak r muke dia. ala...lu org pun mesti dpt bayangkanlah, muka adek2 ni camne kan. jarang yang gagal di kategorikan "cute". sebab muda belia lagi. dia boleh tahan lah suke sgt sms gua. kalau gua tak layan, dia mesti ckp gua tak syg kan dia. tapi kan, gua tak rasa lak pernah ckp yang gua nak kapel ngan budak ni... gua pun confuse bile masa gua bagi harapan kat dia. kiss dia pun tak pernah derr... just pernah skali dua je hang out g makan and tgk wayang. lite2 pegang tangan tu pernah le..hahahha... dah dia pegang tangan gua how?

gua terfikir gak, budak ni suke mmg ikhlas dgn gua ke atau nak menikmati duit gua je? korang rasa camne bhai?

7 comments:

  1. bse kOt cm tuh...."ss(syOk sendiri)"hahahha...ala dh die ske...bedal jew kOt...hehehhehe...:P
    tp dak2 skOol mmg cm tuh r...hahahha...nk "ketuk" pOwn yew gak tuh...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. takyah la bro...aku kenal sgt dengan anak2 ikan serusia anak ikan ko ni...lbh2 lg kat kk...jgn layan sgt..skrg blm lg kuar taring tu...lepas ko dah declare kapel..mcm2 la dia minta nnt...mula2 skali minta reload...pastu pandai2 la ko handle...aku dah penah kene bro...so beringat la..takyah nak bawa serius...ko jdkan toyboy ko jer..blanja kfc mcd cukup ah...sure dia mgangkang pastu...

    ReplyDelete
  3. haha..
    jgn lyn sgt..
    aku pon 19 gak amek stpm..
    so aku paham sgt trick budak2 mcm nie..
    haha
    lyn ckit2 je..
    umor mcm ni suke mharap sesuatu pd org ..jage2 la bro..huhu

    ReplyDelete
  4. aku vote utk Duit duittttt...

    ReplyDelete
  5. ko main2 je, xyah nk cintan cintun sgt~
    yg pnting badan dy..hehe~

    ReplyDelete
  6. Betul kata si Yeoj Neskire tu. Aku dah kena dengan anak ikan macam ko tu, dak STPM juga. Dia orang bukan leh simpan rahsia kita.Mulut memang mulut tempayang, dak tu minta spedo itu dan ini, malah ikut aku ke KL juga. Aku harap kau jadikan dia money boy cukup...belanja makan main n go. Tak payah ada comtment. Dak-dak KK ni memang dia orang target orang dari Semanjung coz mahu tiket jalan ke KL...

    ReplyDelete
  7. tapi tak smestinyer cinta die tak benar kan? ke ak salah?

    ReplyDelete